“Voor een jongen die later in de zeevaart wil zoals ik, is het ideaal om op het zeekadetkorps te zitten want ons schip de “Port of Lelystad” is een ideale plek voor onze opleiding bij de zeekadetten.
Ik zelf zit in het dienstvak techniek. Daar leer ik veel over machines en veiligheid en zo is er nog meer voor mij om te leren. Ook is het super gezellig als kadet om mijn mede kadetten. Daar kan ik goed mee werken en een lolletje maken. Ook het kader is super (vooral de commandant) maar ze zijn super omdat je zoveel leert van hun en je kan leuk en gezellig een gesprek met hun aan. Ze zijn super aardig en ze zorgen super goed voor ons op kamp en op zaterdagen. Maar dat vind ik van het zeekadetkorps en als je later ook wilt varen als werk raad ik het echt aan.”

Deel dit:
Share This
UA-129273802-2