Houd je telefooncamera gericht op deze QR Code en je komt op deze speciale website. Vul daar zelf het bedrag in dat je wilt doneren. Werkt dit niet (dat kan) klik dan op de link in dit bericht.

Net als voor vele anderen, was ook voor het Zeekadetkorps Lelystad 2020 met al die maatregelen best wel een rampjaar. Doordat we niet meer konden varen, vielen ook de geplande vaartochten met gasten uit. Dat betekende een behoorlijke daling van de inkomsten. Omdat wij nog maar 2 jaar bestaan, zijn er nog nauwelijks reserves opgebouwd waar we op terug kunnen vallen.

Mede daarom vragen wij nu zoveel mogelijk mensen om donateur van het Zeekadetkorps Lelystad te worden. Dit jaar en, liefst, ook de jaren die nog komen. Het mooiste is: je krijgt er ook nog wat voor terug! Lukt het niet via de QR code hiernaast, klik dan op deze link om je bijdrage over te maken.

Zodra dit weer mag gaat de Port of Lelystad weer varen. Voor donateurs organiseren wij een vaartocht naar de Markerwadden (en weer terug natuurlijk). Iedereen die dit jaar minimaal 25 euro doneert mag deze dag mee. Wil je met twee personen meevaren dan zal je 50 euro moeten doneren. De planning is op dit moment om deze vaartocht op een zaterdag na de zomervakantie te doen (volgens ons de grootste kans dat het door kan gaan).

Nadat je donateur bent geworden en een bedrag hebt overgemaakt kom je vanzelf op onze website. Daar kan je je gegevens invoeren zoals naam en e-mailadres (en als je wilt je telefoonnummer). Dan kunnen we ook jou op de lijst zetten voor de vaartocht. En je uiteraard mailberichten sturen over het Zeekadetkorps en vanzelfsprekend ook over de Donateurs Vaartocht. Het zal je trouwens tijdens die vaartocht aan niets ontbreken: daar zorgen onze zeekadetten wel voor!

Het laatste verzoek dat we aan jou hebben: deel dit bericht bericht zoveel als mogelijk in je vrienden en kennissenkring! Met een aanbeveling van jou zijn ze best wel bereid om ook donateur te worden.

Deel dit:

De contributie van een Zeekadetkorps Lelystad is laag (€ 17,50 per maand) maar het kan zijn dat dit toch te veel is/wordt. Ook deelname aan vaarkampen kosten natuurlijk geld. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor. Neem daarvoor contact  op met onze voorzitter; stuur ons een mail en wij nemen contact met u op

UA-129273802-2