Op dit moment zoeken wij voor ons Zeekadetkorps in Lelystad een commandant. Man of vrouw, dat is ons om het even. De commandant is niet alleen de baas aan boord, maar tevens en vooral de spil van het zeekadetkorps. Ervaring met het leven aan boord van het schip is dus wel noodzakelijk. Liefst ben je in het bezit van je papieren als een groot vaarbewijs, certificaat marifonie en als het even kan ook je radar papieren. Minstens zo belangrijk is dat je leiding kunt geven aan een enthousiaste groep jongeren en kaderleden. Niet op basis van je strepen op je mouw (ja, we verwachten dat je een uniform draagt) maar op basis kennis, kunde en wederzijds respect. Het is een van de leukste functies aan boord, maar wel een die de nodige verantwoordelijkheid met zich meeneemt. Niet alleen op zaterdag tijdens de korpsdag of tijdens vaartochten maar ook en vooral in de tussenliggende dagen. Je bent tenslotte de spil van het geheel. Dat kost tijd, energie en een flinke mate van beschikbaarheid.

Daar staat tegenover dat je er in deze vrijwilligersfunctie heel veel voor terugkrijgt! Wat? Dat hangt voor een groot deel van jezelf af. Het helpt enorm als je het leuk vindt je kennis en kunde over te dragen aan de zeekadetten. En er van kan genieten dat deze zich (razendsnel!) ontwikkelen. Als commandant ben je niet alleen de spil maar ook het gezicht van het korps. Als commandant neem je deel aan de bestuursvergaderingen. Dus dat komt er ook nog eens bij.

Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur: voorzitter@zeekadetkorpslelystad.nl of telefonisch: 0681-497476.

Of vul hieronder je gegevens in. Dan nemen wij contact met je op:

Deel dit:

De contributie van een Zeekadetkorps Lelystad is laag (€ 17,50 per maand) maar het kan zijn dat dit toch te veel is/wordt. Ook deelname aan vaarkampen kosten natuurlijk geld. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor. Neem daarvoor contact  op met onze voorzitter; stuur ons een mail en wij nemen contact met u op

Share This
UA-129273802-2