Wat leuk dat je bij ons schip hebt staan kijken! En dat je nu bij ons op de website bent.

Zeekadetkorps Lelystad is een jeugdvereniging die volledig draait op de inzet van vrijwilligers, bestuursleden, kaderleden en instructeurs. Nautische ervaring en achtergrond is welkom maar zeker niet vereist. Wel moet je het leuk vinden om met jongeren in de leeftijd van 9 tot 23 jaar om te gaan.

Bestuursleden
Op dit moment zijn wij op zoek naar enkele bestuursleden om sturing en richting te geven aan ons Zeekadetkorps. Deze functie vergt gemiddeld maximaal 1-2 uur per week. Als je over een actief netwerk in Lelystad en omstreken beschikt ben je helemaal welkom.

Kaderleden
Kaderleden, zowel onderofficieren als officieren, zijn degenen die op zaterdag de korpsdag organiseren en draaien. Je gaat dan ook mee op vaartochten (voor zover je werk en andere verplichtingen dat toestaan natuurlijk). We verwachten de bereidheid aan boord een uniform te dragen. Meestal een werkpak dat wij ter beschikking stellen. Nadat je een tijdje mee hebt gelopen maken we samen de keuze welk plek je aan boord gaat innemen. In ieder geval iets dat goed bij je past. Uiteraard kan je de eerste drie weken vrijblijvend eens meedraaien aan boord. Naast de zaterdag ben je door de weeks gemiddeld 2 uur kwijt.

Instructeurs

Instructeurs beschikken over vaardigheden die ze graag aan de jeugd overdragen. Denk daarbij aan het technisch onderhoud van het schip (de machinekamer). Instructeurs organiseren zelf onder leiding van een van de kaderleden, klusavonden of -dagen. Zo is op dit moment woensdagavond de vaste klusavond. Een schip vraagt veel onderhoud dus instructeurs zien wij heel graag komen. De tijdbesteding bepaal je grotendeels zelf.

Voor alle functies geldt: vrijwillig is niet vrijblijvend. Daarom nemen we ook de tijd voor een kennismakingsperiode.

Heb je belangstelling, vul dan vrijblijvend het formulier hieronder in. We zien je graag aan boord!

 

Ik wil graag kennismaken met het Zeekadetkorps Lelystad

Langskomen tijdens een Korpsdag van het Zeekadetkorps Lelystad. Dat kan! We vinden het prettig als je je komst even aankondigt dan kunnen we er rekening mee houden.

  • Na verzenden van dit formulier word je gevraagd je emailadres te bevestigen.
  • Wil je een keer tijdens een korpsdag (zaterdag) langskomen, vul hier dan je voorkeursdatum in.
    DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit:

UA-129273802-2