oprichtingsakte

De bestuursleden aanwezig bij de formele oprichting van het Zeekadetkorps Lelystad. vlnr (achter) Tony Merkelbach (voorzitter), Joop van Diest (secretaris), Rene Lubbring (penningmeester) en vooraan Bart Jan Binnerts, (notaris), Jean Kerres (bestuurslid) en Paul van Kerkhof (bestuurslid).

Woensdagmiddag, 14 november, is de Stichting Zeekadetkorps Lelystad formeel opgericht. Met het passeren van de acte bij het notariskantoor Hak & Rein Vos is de oprichting van het 20-ste Zeekadetkorps in Nederland een feit. Notaris Bart Jan Binnerts was zo vriendelijk als eerste sponsor van het nieuwe korps te laten passeren.

Wederom een belangrijke stap in het nog jonge leven van het Zeekadetkorps Lelystad. De avond daarvoor besloot de Gemeenteraad van Lelystad een belangrijke financiële bijdrage te leveren aan het nieuwe korps. Inmiddels is het bestuur al druk bezig met de ledenwerving en met het leggen van contacten met lokale en regionale (maatschappelijke) organisaties.

wordt dus vervolgd.

Deel dit:

De contributie van een Zeekadetkorps Lelystad is laag (€ 17,50 per maand) maar het kan zijn dat dit toch te veel is/wordt. Ook deelname aan vaarkampen kosten natuurlijk geld. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor. Neem daarvoor contact  op met onze voorzitter; stuur ons een mail en wij nemen contact met u op

UA-129273802-2