De oplettende lezer had het vast al opgemerkt: het Zeekadetkorps Lelystad heeft iets met Simply Outlet Lelystad-Almere.

Sinds deze week is het bedrijf sponsor van ons zeekadetkorps. En is daarmee één van de eerste Lelystadse bedrijven die de jongste jeugdvereniging van Lelystad op zeer praktische wijze ondersteunt.

Een belangrijk deel van het onderhoud van ons schip wordt door de jongens en meisjes van het korps zelf gedaan Daar leren zij van. Dat ze daarbij goede materialen gebruiken spreekt vanzelf. Dankzij de sponsoring van Simply Outlet beschikken zij over voldoende en goede materialen.,

Koop een boot en werk je dood, is een in watersport kringen veelgebruikte uitdrukking. Wat ons betreft is het voor onze zeekadetten nou precies de ideale omgeving om te leren: zoveel als mogelijk alles zelf doen. Dankzij bedrijven als Simply Outlet kunnen ze daarvoor ook kwaliteitsgereedschappen en andere materialen gebruiken. Want als je dan toch iets leert, kun je het net zo goed goed doen.

De komende weken zullen zowel het kader als de kadetten volop bezig zijn met schuren en schilderwerk aan het schip. Mede dankzij Simply Outlet. Wilt u ook iets betekenen voor de jongste jeugdvereniging van Lelystad en een bijdrage leveren aan hun opleiding(en). Vul dan onderstaand even uw gegevens in. Nemen wij contact op

Mogen wij u een interessant zakelijk voorstel doen?

Denkt u (ook) dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, vult dan onderstaand formulier in. Tony Merkelbach (voorzitter) of Joop van Diest (secretaris) nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Please follow and like us:
error
RSS
Instagram
Facebook
Twitter
Follow by Email
LinkedIn
UA-129273802-2