Ook dit jaar maakt Optimist on Tour deel uit van het programma van de HISWA te water. Voor die gelegenheid meren wij ons korpsschip van 4 tot en met 9 september af bij de locatie van Optimist on Tour in de Batavia Haven. Dat biedt alle jonge bezoekers van dit zeil- en vaartheater een mooie gelegenheid een kijkje te nemen aan boord en zich te laten informeren over het Zeekadetkorps Lelystad.

Wil jij ook gratis deelnemen en zelf eens zeilen of suppen? Meld je dan snel aan want voordat je het weet zitten ze vol. Door de weeks zullen groepen van Lelystadse scholen deelnemen aan de Optimist on Tour. Maar je kan je natuurlijk ook persoonlijk aanmelden. Oh ja, de locatie van dit sportieve gratis evenement is vlakbij het botenhuis van de KNRM er ligt dus net buiten het HISWA te water terrein. Een toegangskaartje kopen voor de botenshow is dus niet nodig.

Deel dit:

De contributie van een Zeekadetkorps Lelystad is laag (€ 17,50 per maand) maar het kan zijn dat dit toch te veel is/wordt. Ook deelname aan vaarkampen kosten natuurlijk geld. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor. Neem daarvoor contact  op met onze voorzitter; stuur ons een mail en wij nemen contact met u op

Share This
UA-129273802-2