Wat kost het eigenlijk om lid te worden van het Zeekadetkorps Lelystad? Om iedereen in de gelegenheid te stellen lid te worden bedraagt de prijs voor een jeugdlidmaatschap slechts € 15 per maand. Het inschrijfgeld bedraagt € 30.  De eerste 3 maanden heeft een nieuw lid (nog) geen uniform nodig. Dit is een kennismakingsperiode. Daarna wordt een werkpak beschikbaar gesteld door het Zeekadetkorps Lelystad. Dit pak blijft eigendom van het Korps. Voor gezinnen waarvan meerdere lid (willen) worden geldt een korting van 10% voor ieder volgend kind.

De kosten van de te organiseren kampen, bijvoorbeeld het zomerkamp, worden apart afgerekend. Reken voor een zomerkamp van 10 dagen op € 150 euro per deelnemer. Kosten voor een voorjaars- en najaarskamp, die korter duren, zijn vanzelfsprekend lager. De data van het zomerkamp (ZOKA) van 2019 zijn inmiddels ook bekend. Mocht het Zeekadetkorps Lelystad dan nog niet over een eigen schip beschikken, schepen de Lelystadse Zeekadetten in bij een (of meer) van de andere korpsen. Zoals u weet zijn er 20 korpsen in Nederland.

En als ik dat niet kan betalen?

Er zijn in Lelystad – maar ook in andere plaatsen in Flevoland – diverse regelingen die het mogelijk maken dat ieder kind lid kan worden en blijven van het Zeekadetkorps Lelystad. Vraag daarnaar bij het inschrijven. Uitgangspunt is ook voor ons dat deelname voor ieder kind mogelijk moet zijn. Wij helpen u daarbij graag.

Please follow and like us:
RSS
Instagram
Facebook
Twitter
Follow by Email
LinkedIn
UA-129273802-2