Als vrijwilligersorganisatie draaien wij volledig op de steun van donateurs, sponsors en hier en daar een subsidie. De bijdragen van onze donateurs zijn daarom voor ons heel belangrijk. In het kader van “vele kleintjes maken een stevige grote”, zijn wij blij met iedere donateurbijdrage hoe klein of groot ook. Als donateur heb je de keuze voor een of meerdere jaren onze organisatie te steunen en mede mogelijk te maken. Daar komt bij dat wij jaarlijks een vaartocht maken met onze donateurs. De Markerwadden zijn daarvoor een populaire bestemming. Alle donateurs die minimaal jaarlijks 25 euro doneren, worden voor deze vaartocht uitgenodigd. Wil je met twee of meer personen deelnemen aan deze vaartocht dan houd je daar rekening mee in je donatie. Geef je bij je aanmelding op meerdere jaren, of tot wederopzegging, donateur te worden, dan ontvang je jaarlijks rond de datum van je aanmelding van ons een betaalverzoek.

 

Aanmelden als donateur

Fijn dat je overweegt donateur van ons Zeekadetkorps te willen worden.

Datum(Vereist)
Vul de datum van ingang van je donateurschap in.
Naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Wij gebruiken dit emailadres om je belangrijke berichten, uitnodigingen en nieuwsbrieven te sturen. De penningmeester maakt van het hier opgegeven emailadres gebruik om je een betaalverzoek te sturen.
Adresgegevens
Invullen van je adresgegevens is niet verplicht. Maar voor ons wel handig.
Kies hier hoe lang je donateur wilt zijn. Kies je voor twee jaar of tot wederopzegging, dan ontvang je jaarlijks een betaalverzoek.
De keuze is aan jou. LET OP: Om mee te kunnen varen met de jaarlijkse Donateur Vaardag is de bijdrage minimaal 25 euro per persoon.
Deel dit:
UA-129273802-2