Korpsdag ZKK Lelystad

Korpsdag ZKK Lelystad
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/08/2019
11:00 - 17:00

Locatie
Bataviahaven

Categorie├źn


Zoals altijd een drukke korpsdag deze dag. We gaan werken aan het onderhoud van het schip. Een groep zeekadetten werkt vandaag samen met de Havendienst van Batavia Haven om de haven gereed te maken voor de komst van de Hiswa te Water. De logistieke dienst heeft het druk vandaag! Inkopen doen en eten voorbereiden voor de BBQ tijdens de vaartocht voor kader en vrijwilligers die de afgelopen maanden zo hard hebben gewerkt om van het ZKK LELYSTAD een succes te maken.

Vandaag ben je welkom als je kennis wilt maken met het Zeekadetkorps Lelystad. Meld je gewoon aan boord van het Korpsschip en vraag naar de commandant. Het schip ligt – zoals altijd – in de Batavia Haven. Het is prettig om te weten dat je komt. Vul daarom hieronder even de gevraagde gegevens in:

Ik wil graag kennismaken met het Zeekadetkorps Lelystad

Langskomen tijdens een Korpsdag van het Zeekadetkorps Lelystad. Dat kan! We vinden het prettig als je je komst even aankondigt dan kunnen we er rekening mee houden. Vul hieronder even je gegevens in. Jongeren van 11-18 kunnen drie keer gratis deelnemen aan een korpsdag om te zien of het lidmaatschap iets voor ze is.
  • Na verzenden van dit formulier word je gevraagd je emailadres te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

 

Please follow and like us:
error
RSS
Instagram
Facebook
Twitter
Follow by Email
LinkedIn
UA-129273802-2