Zaterdag 7 september met de Hiswa te Water in volle gang wordt ons Korpsschip Dijle gedoopt door de burgemeester van Lelystad, mevrouw Ida Anema. Het schip krijgt dan zijn nieuwe naam. Om 14.30 uur vindt de doopplechtigheid plaats. Belangstellenden zijn vanaf 14.00 uur harte welkom deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen.

Tijdens deze bijeenkomst starten wij ook met het verwerven van middelen om een van de bergruimtes van het schip te verbouwen tot een slaapverblijf met 14 slaapplaatsen. Op een ludieke wijze vragen wij direct na de doop aandacht voor dit project waarvoor wij alle hulp kunnen gebruiken. Materialen, handige handjes, deskundigheid maar ook geld waarvan deze noodzakelijke verbouwing kan worden betaald. Na de verbouwing kunnen wij meer jongens en meisjes laten instromen als adspirant zeekadet. Het aantal beschikbare plaatsen wordt immers mede bepaald door het aantal slaapplaatsen aan boord gebruiken. Materialen, handige handjes, deskundigheid maar ook geld waarvan deze noodzakelijke verbouwing kan worden betaald. Na de verbouwing kunnen wij meer jongens en meisjes laten instromen als adspirant zeekadet. Het aantal beschikbare plaatsen wordt immers mede bepaald door het aantal slaapplaatsen aan boord. Wilt u deze gebeurtenis bijwonen? Dat kan uitsluitend als u zich vooraf aanmeldt. Vul daarvoor hieronder het formulier even in.

Een deel van de huidige Zeekadetten. Zij kijken er naar uit nieuwe zeekadetten te kunnen verwelkomen na de verbouwing van het nieuwe slaapverblijf.
Deel dit:

De contributie van een Zeekadetkorps Lelystad is laag (€ 17,50 per maand) maar het kan zijn dat dit toch te veel is/wordt. Ook deelname aan vaarkampen kosten natuurlijk geld. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor. Neem daarvoor contact  op met onze voorzitter; stuur ons een mail en wij nemen contact met u op

UA-129273802-2