Zeekadetkorps Lelystad is een stichting. Wij willen op dit moment het bestuur uitbreiden. En zijn dus op zoek naar vrijwilligers die enkele uren per maand kunnen besteden aan een bestuursfunctie. Als bestuurslid werk je mee aan de doorontwikkeling van ons zeekadetkorps dat in november 2022 vier jaar bestaat. De basis is gelegd en we zoeken nu mensen die kunnen en willen bijdragen aan de doorgroei van ons zeekadetkorps.

Het hangt er een beetje vanaf hoe je zelf invulling geeft aan een bestuursfunctie maar reken op een gemiddelde inzet van 4 uur per maand. Als bestuurslid geef je mede leiding aan het korps en vertegenwoordig je het zeekadetkorps in voorkomende gevallen naar buiten toe. Twee keer per jaar is er een Algemene Raad van de Vereniging Zeekadetkorps Nederland waarbij wij zijn aangesloten. Minimaal een van de bestuursleden is daarbij aanwezig om de belangen van ons korps te dienen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor je in het bestuur, maar we zijn vooral op zoeken naar mensen die:
– bij voorkeur ervaring hebben als bestuurder
– affiniteit hebben met jeugdwerk
– over specifieke kennis beschikken zoals fondsenwerving, financiĆ«n en relatiebeheer
– over een (eigen) actief netwerk beschikken

We stellen het op prijs als bestuursleden zich ook met regelmaat aan boord van het korpsschip laten zien. Bijvoorbeeld tijdens vaartochten of activiteiten. De dagelijkse leiding van het zeekadetkorps ligt bij de commandant en het kader. De commandant is ook namens het kader deelnemer aan het Bestuursoverleg. Heb je belangstelling of vragen, neem dan contact met ons op.

Deel dit:
UA-129273802-2